dimarts, 31 de gener del 2012

Nous reforços a la plantilla arlequinada!


El Centre d'Esports Sabadell en aquests darrers dies ha confirmat la incorporació de dos joves jugadors fins a finals de temporada. Es tracta d'Ezequiel i d'Adrián Luna, que venen en qualitat de cedits per jugar la segona volta amb el club arlequinat.

Ezequiel, jugador nascut a Melilla arriba provinent del Betis, on va debutar amb el primer equip l'any passat ajudant-lo a pujar a primera divisió. Aquesta temporada va debutar amb els andalusos a la màxima categoria, en un Athletic 2-3 Betis, tot i així no estava disposant de gaires minuts i per això el club sevillà ha decidit cedir-lo per tal de que pugui tenir més minuts. El propi jugador ha afirmat que “De moment tothom m'ha rebut molt bé aquí. Físicament estic bé, l'únic que em falta és agafar el ritme de partit”.


Per altra banda Adrián Luna, ve cedit de l'Espanyol, tot i que durant la primera part del campionat ha estat jugant cedit al Nàstic de Tarragona. Curiosament el jugador uruguaià va marcar un dels 5 gols que De Navas va encaixar aquesta temporada al Nou Estadi. Luna davant la premsa ha confessat que “El meu present és el Sabadell. Després ja tindré temps de pensar en l´Espanyol si em surten bé les coses”.

Els dos joves jugadors han estat presentats oficialment aquest migdia a la Nova Creu Alta i estaran a la disposició de Lluís Carreras fins a final de temporada. Des de La Força Arlekinada els desitgem molt bona sort, i esperem que s'integrin ràpidament a la dinàmica arlequinada.

Per últim hem d'anunciar, que Yann Songo´o ha rescindit el seu contracte amb el Centre d'Esports Sabadell fa unes hores. El jugador camerunés deixa el club arlequinat després d'haver jugat sis partits oficials amb la samarreta del primer equip. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada