diumenge, 29 de gener del 2012

Culminació del segon aniversari!

Ahir la Grada Jove - La Força Arlekinada va posar punt i final al segon aniversari de la penya. Segurament ho va fer amb l'acte més multitudinari i el més destacat de tots.
Aquest es va tractar de la inauguració de la seu social, situada al Bar Clandestino (Carrer les Palmeres, n.3), i es va dur a terme a partir de les 12.30 del migdia.

Així doncs a les 12:30 va començar la inauguració, i es va fer entrega d'una ampolla de cava i d'un mocador commemoratiu del segon aniversari de LFA, a totes les penyes assistents. La Trempera Arlequinada, la Penya Arlequinada la Plana, els @rlekinats.com i la Federació de Penyes del Sabadell ens van entregar plaques commemoratives de la inauguració, així doncs des d'aquí altra vegada els agraïm el detall.


Després va haver-hi el torn dels parlaments, en els quals van intervenir un representant de la nostra penya i el president del Centre d'Esports Sabadell. Alhora també, que vam intercanviar-nos una placa per celebrar com calia l'esdeveniment.
Joan Soteras va destacar que la inauguració de la tercera seu social aquesta temporada (després dels companys dels califas i de la plana), era un clar símptoma de la bona salut social, de que gaudeix el club arlequinat. A banda també es va mostrar convençut de que l'equip estarà a l'alçada, i enguany ens mantindrem a segona divisió.
Per part nostre, es va agrair la presència de tots els presents en un dia molt especial per la penya, i es va desitjar que seguíssim endavant i donant guerra durant molts anys. 

Seguidament, el propietari del Bar Clandestino juntament amb el president del Sabadell van destapar la placa de la seu social, quedant inaugurat de forma oficial el local de la penya.


Al llarg del migdia, tothom qui va passar pel Bar va poder gaudir d'una grata companyia entre arlequinats, a banda d'un pica-pica i begudes que es van oferir als assistents.

La inauguració de la seu, va comptar amb la presència d'un centenar de persones; tant de penyistes, seguidors arlequinats i veïns de la zona, com de directius i mitjans de comunicació. A tots ells els volem agrair, la seva presència ja que va tractar-se d'un matí molt especial per a nosaltres. 

Notícies en relació a la inauguració de la penya:

- http://www.egar.cat/20120128/esports/futbol-sabadell/la-forca-arlekinada-ja-te-seu-social
- http://www.cesabadell.cat/noticies2.asp?id=2407



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada