dimarts, 8 de novembre del 2011

Derrota excesiva

El Centre d'Esports va encaixar un dolorós 5-0 contra el Nàstic, la derrota més amplia de l'era Carreras.

El Centre d'Esports va sortir desfet i golejat del Nou Estadi. Tot i que el joc dels arlequinats no va ser mereixedor d'aquesta derrota tant àmplia, els jugadors van estar desencertats tant en defensa com en atac.

El Sabadell va sortir amb embranzida al inici de l'encontre, això va propiciar que tingués ocasions per inaugurar el marcador des del servei de cantonada, per mitjà d'Arteaga i d'Oscar Ramírez.
Després d'aquestes accions de perill arlequinat però, els tarragonins van agafar les regnes del partit i al minut 19 per mitjà de Moran van fer el primer gol de la matinal, aprofitant un rebuig de David de Navas a xut d'Arzu. Amb el gol en contra el Centre d'Esports no va reaccionar, i al minut 28 una jugada individual de Powel va acabar perforant per segona vegada la porteria arlequinada.
Abans d'arribar al descans el Sabadell va intentar refer-se, però no va disposar de cap acció clara per poder retallar distàncies.

A la represa el conjunt entrenat per Lluís Carreras, va sortir disposat a marcar per poder situar el 2-1 al marcador. En aquests primers minuts de la segona part, el Sabadell va desplegar un joc ofensiu on hagués pogut avançar-se en dues ocasions. Primer Florian i després Olmo van intentar-ho, però la sort no va estar de cara. Quan estaven més a prop de retallar distàncies va venir la patacada final, per mitjà d'un contraatac que va culminar Powel després de que la defensa arlequinada errés en el rebuig d'una pilota, que va acabar establint el 3-0 a l'electrònic. Amb aquest resultat al marcador, els jugadors del Sabadell tot i que van seguir buscant el gol de l'honor, varen desinflar-se força amb el pas dels minuts veient que la majoria d'arribades del Nàstic acabaven amb gol. El resultat final el van arrodonir Tuno al minut 63 i Luna establint el 5-0 definitiu.

La millor part de tot plegat va ser l'afició arlequinada desplaçada fins al Nou Estadi de Tarragona, que tot i el mal temps i el resultat final, va animar als seus jugadors fins al xiulet final.

FITXA TÈCNICA:  
Nàstic Tarragona: Ruben, Mingo,Sergi Juste, Arzu, Xisco Campos, Moran (Luna70'), Longás, Rodri, Soane,Peragón (Tuni55') i Powel  
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Lao, Olmo (Alex Cruz 75'), Songo'o, Juanjo (Juvenal 66'), Hector, Arteaga, Aarón (Joaquín59'), Floriani Lanzarote. Gols: 1-0 Moran (19´), 2-0 Powel (28'), 3-0 Powel (59'), 4-0 Tuni (63') i 5-0 Luna (82')  
Àrbitre: Mariscal Sánchez col·legi canari ha amonestat als visitants Olmo i Juanjo
Incidències: 4.900 espectadors al Nou Estadi, amb 350 aficionats del Sabadell 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada