diumenge, 25 de setembre del 2011

Poc premi per un Centre d'Esports de 10.



Tot i que l’horari va ser poc habitual (a les quatre de la tarda) i també amb un temps amenaçant de pluja, la Nova Creu Alta va registrar la millor entrada de la temporada, uns 5.300 seguidors. I és que, en aquest inici de campionat el Sabadell està enamorant, no tan sols pels resultats, sinó pel joc desplegat fins al moment.

El partit va començar sota total domini dels homes de Lluís Carreras, i ben aviat van arribar les ocasions. Així doncs el gol d’Arteaga va arribar al minut 10, després d’un centre de Lanza que Eneko va pentinar per tal de que l’andalús pogués rematar al fons de la xarxa.
Després d’obrir el marcador les oportunitats per part local no van cessar i el Sabadell hagués pogut golejar, si Florian davan el porter no hagués creuat massa el seu xut. També Arteaga i Lanzarote per partida triple haguessin pogut augmentar diferències. Després de perdonar en incomptables ocasions els arlequinats ho van acabar pagant, i així amb la primera arribada de l’Hèrcules a la porteria de De Navas en van tenir prou per empatar el partit.
Els minuts finals del primer temps el Sabadell va continuar apretant però el marcador ja no es va moure.

A la represa, va continuar el domini local amb ocasions de Jesús Olmo des de la sortida d’un córner al minut 52; Juvenal amb un xut des de la frontal, i també una rematada d’Aarón Bueno que ha acabat estavellant-se al travesser.
Els alacantins van tenir les seves per mitjà de Carlos Calvo i sobretot amb dues arribades de David Aganzo, que van fer lluir a David de Navas.
Els darrers compassos del partit l’Hèrcules va optar per frenar el joc arlequinat mitjançant faltes i perdent força el temps.

Al final doncs, el Centre d’Esports es va haver de repartir els punts amb un ex-primera. La següent cita és el pròxim dissabte al mini estadi contra el filial blaugrana a les 18.00, es tracta del desplaçament més proper així que s’espera un gran desplaçament de l’afició arlequinada.

Des del Gol Nord vam voler donar ànims a Fito mostrant una pancarta. Recordem que el mig campista del Centre d'Esports es va lesionar de gravetat en l'últim partit de Copa Catalunya al camp del Santa Perpètua.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Hèctor Simón, Arteaga, Juvenal (Samuel, 77´), Lanza, Eneko (Aarón Bueno, 57´) i Florian (Baha, 73´)
Hércules CF: Falcón, Juanra, Mora, Samuel, Peña, Escassi, Abel Aguilar, Callejón (Felipe Sanchón, 57´), Carlos Calvo (Arbilla, 90´), Míchel i Sardinero (David Aganzo, 63´)
Àrbitre: Daniel Ocón Arráiz, assistit a bandes per Laviña Plagaro i Romera Durán (La Rioja). Ha amonestat als locals Juvenal i Hèctor Simón; i als visitants Samuel, Mora, Carlos Calvo i Míchel.
Gols: 1-0 Arteaga (10´), 1-1 Míchel (31´)
Estadi: Nova Creu Alta (5.300 espectadors)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada