divendres, 16 de setembre del 2011

Cap a Riazor

Els jugadors de Lluís Carreras han sortit avui direcció cap a Galícia, per tal de concentrar-se per l'enfrontament que demà durant a terme a Riazor. Després d'uns anys els arlequinats tornaran a visitar aquest estadi mític del futbol espanyol, inaugurat l'any 1944 i amb capacitat per quasi 35.000 espectadors.
El Deportivo ve de guanyar el seu últim partit al mini estadi per 2 gols a 3, mentre que el Centre d'Esports intentarà seguir amb la ratxa que l'ha portat ha compartir el liderat amb l'Elx.
L'últim precedent data de la temporada 1990/91 on el Centre d'Esports va caure per 4 gols a 2. Tot i ser l'últim precedent, la majoria de partits jugats pel Sabadell a terres gallegues segueixen la mateixa tònica amb 17 victòries del Depor i només 4 per part dels arlequinats. Tot i així volem destacar la golejada per 0 gols a 4 que el Sabadell va aconseguir la temporada 43-44.

La convocatòria feta per Lluís Carreras dels jugadors que han viatjat fins a la corunya, és la següent:

David De Navas, Iván Gómez, Manu Redondo, Òscar Ramírez, Toni Lao, Jesús Olmo, Pablo Ruiz, Yann Songo´o, Samuel Baños, Hèctor Simón, David Pérez Arteaga, Fito Miranda, Juvenal Edjogo-Owono, Eneko Fernández de Garayalde, Aarón Bueno, Florian Taulemesse, Nabil Baha, Joaquín Rodríguez i Manu Lanza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada