dimarts, 31 de maig del 2011

Som de segona!




18 anys després l'equip arlequinat torna a la segona divisió, després d'empatar a un gol a l'estadi d'Ipurua.


El Centre d'Esports Sabadell va proclamar-se equip de segona divisió, després d'una eliminatòria igualadíssima contra la Sociedad Deportiva Eibar. Els jugadors de Lluís Carreras van poder ascendir gràcies al valor doble dels gols marcats a fora de casa en cas d'empat, i així aprofitant el 0-0 de l'anada. El partit va ser molt dur i va tenir de tot el que demana un matx d'aquestes característiques: gols, patiment fins a l'últim segon i molta animació a les graderies.
El conjunt guipuscoà va dominar força més el joc que no pas el conjunt vallesà durant la major part del partit. El Sabadell però va ser qui va materialitzar les poques ocasions que va tindre. Així al minut 57 Marc Fernández va avançar el Sabadell amb un xut creuat, després d'una molt bona jugada iniciada des del darrere. A partir d'aquí els arlequinats van tancar-se intentant deixar passar el temps, però ràpidament la SD Eibar va posar la por al cos dels jugadors, tècnics i afeccionats del Centre d'Esports marcant l'empat al minut 71, per mitjà de l'ex-andreuenc Manolo Lanzarote.
A partir d'aquí va ser un voler i no poder per part dels bascos, que tot i disposar de nombroses oportunitats fins al minut 95, no van poder superar novament David de Navas.
El xiulet final de l'àrbitre va significar el deliri dels més de 300 aficionats arlequinats desplaçats i també pels més de 4.000 que ho estaven seguint per la pantalla gegant instal·lada al Parc Catalunya. A l'estadi jugadors i afició van celebrar durant més de mitja hora l'ascens, però aquesta tarda hi han programats uns quants actes a la ciutat per rebre com cal als autèntics herois arlequinats que han culminat una ascens després de 18 anys de patiments entre la tercera (2 temporades) i la segona divisió b (16 temporades).

El diumenge a la tarda va haver-hi una rua arlequinada pels carrers de la ciutat, que va començar des de la Nova Creu Alta a partir de les 7 del vespre. Es va arribar a l'ajuntament als voltants de les 8, i cap allà a dos quarts de nou els jugadors van sortir al balcó de l'ajuntament per celebrar l'ascens a la divisió de plata amb l'afició reunida a la plaça Sant Roc. La celebració va comptar amb la col·laboració dels Castellers de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada