dilluns, 16 de maig del 2011

L’últim assalt!


Aquesta tarda s’ha fet el sorteig corresponent a les eliminatòries d’ascens i el Centre d’Esports Sabadell ha quedat emparellat amb la Sociedad Deportiva Eibar. Aquest enfrontament és l’últim obstacle pels arlequinats que fa 3 setmanes que es van proclamar campions de lliga.

El sorteig celebrat a Madrid aquesta tarda a dos quarts de cinc, a començat amb uns minuts de retard. El Sabadell com a primer classificat del grup III, estava integrat al bombo dels campions juntament amb el Lugo, Real Murcia i Eibar.
Així la boleta de l’equip arlequinat ha estat la primer en sortir, i a falta de saber el rival això indicava que l’anada de l’eliminatòria es jugarà a la Nova Creu Alta. Han estat uns segons de patiment i sobretot de nervis per aquells que seguien el sorteig en directe, finalment l’atzar ha fet que el rival fos l’Eibar. Aquest conjunt històric va quedar campió en l’última jornada, per davant el Mirandés. L’últim partit dels bascos però, no va estar mancat de polèmica, ja que un penal dubtós els va donar la primera plaça.

L’equip arlequinat, dirigit per Lluís Carreras arribarà en una bona situació i havent pogut fer un bon plantejament en el tram final de temporada, ja que des de la jornada 36 tenia assegurada la primera plaça. Aquest tres últims partits han acabat amb dues derrotes davant l’Alcoià (0-1) i el Dènia (1-0) i una victòria en l’última jornada davant el Santboià.
L’últim enfrontament va disputar-se al estadi creualtenc, així la directiva del Centre d’Esports Sabadell va aprofitar l’ocasió per fer del partit una festa de celebració del campionat i d’homenatge a la gran temporada protagonitzada per l’equip arlequinat.
La festa va començar a les 6 de la tarda amb l’intervenció d’un parell de grups musicals, seguidament es va disputar el partit, i al acabar la plantilla al complet va fer una volta d’honor a l’estadi. La tarda finalment va concloure amb un espectacular castell de focs.

L’eliminatòria d’anada que es disputarà aquest pròxim diumenge a l’estadi de la Nova Creu Alta a les 19:30 de la tarda, serà la primera ocasió perquè el Sabadell faci un pas de gegant per encarrilar l’eliminatòria i així assolir el possible ascens, a una categoria que no trepitja des de la temporada 1992-1993. La tornada a Eibar serà el pròxim cap de setmana, tot i que encara no hi ha data ni horari concretat, de ben segur però que la fidel afició arlequinada no deixarà sol el seu equip, com ho porta fent en la majoria de desplaçaments de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada