dimarts, 24 de maig del 2011

C.E.Sabadell 0-0 SD Eibar




Tot i dominar molt bona part de l'encontre els arlequinats no van ser capaços de guanyar a l’Eibar, i l’eliminatòria ha quedat totalment oberta.

El Sabadell i l’Eibar van empatar a zero, en el partit d’anada de l’eliminatòria directe per pujar a la categoria de plata. Tot i que el Sabadell va disposar de les millors ocasions del partit, els primers 20 minuts van ser de patiments ja que l’Eibar disposar de bones oportunitats per “obrir la llauna”.

Força estona abans de l’inici del partit l’ambient que es vivia als voltants de la Nova Creu Alta era el de les grans ocasions, i és que una hora abans del partit ja hi havien cues multitudinàries per entrar a l’estadi.

A la sortida dels jugadors arlequinats, els més de 16.000 aficionats que omplien les grades de la creu alta, van rebre a l’equip amb un mosaic i amb un soroll eixordador.
Per part de la Grada Jove vam desplegar un cobregrades arlequinat (el qual es pot veure en la fotografia) i vam repartir confeti i papers de WC per tot el Gol Nord. D'altra banda, també des del gol nord es van llençar un parell de pots de fum a la sortida dels nostres.

El partit més important del Sabadell d’aquest segle, va començar amb un fort ensurt, i és que abans d’arribar al primer minut de joc, Altuna hagués pogut avançar el conjunt basc, però el seu xut sortí un pèl desviat.

Els primers 20 minuts van estar dominats pels visitants i van tenir una clara opció de gol, quan Lago Junior va enviar el seu remat al pal esquerre de la porteria defensada per De Navas.

Poc a poc però els homes de Lluís Carreras van anar guanyant terreny i construint ocasions. La primera va arribar al minut 29, quan després d’una espectacular jugada d’Isaac Cuenca, va centrar la pilota a Marc Fernández, però la seva rematada a boca de canó la va aturar amb el peu Irureta, enviant la pilota a córner.

A la repressa el Sabadell va tornar a agafar les regnes del partit, i la SD Eibar va fer un plantejament totalment defensiu per tal de defensar el 0-0 inicial. La segona part va estar marcada també, per un parell de jugades polèmiques que haguessin donat la victòria al Centre d’Esports.

Les oportunitats van arribar al minut 60, quan Hiroshi ho va tenir tot de cara per inaugurar el marcador, però la seva rematada va sortir molt desviada per sobre el travasser. Seguidament va haver-hi la jugada més polèmica del partit, quan Marc Fernàndez va superar la porteria d’Irureta amb un preciós gol de vaselina. L’assistent però va marcar un fora de joc inexistent.

Dos fores de joc més i un possible penal a les acaballes del partit, van acabar d’indignar l’afició que omplia les graderies.

Amb el resultat inicial l’eliminatòria va quedar totalment oberta, i tot es decidirà a la tornada, a l’estadi d’Ipurua a les 6 de la tarda.

El Sabadell però només podrà estar recolzat per uns 200 aficionats més els que s’atreveixin a viatjar sense entrada, ja que la directiva de l’equip basc no n’ha volgut cedir més.

FITXA TÈCNICA

Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal ('Fito', 56'), Puigdollers (Robles, 73'), Marc Fernández (Joaquín, 66'), Isaac Cuenca i Hiroshi.
Sociedad Deportiva Eibar: Irureta, Bingen (Añibarro, 55'), Espín, Valín, Kijera, Albistegui, Lombraña, Altuna, Álex García (Íñigo Ros, 78'), Lanzarote (Otaegi, 65'), Junior Lago.
Àrbitre: Sergio Usón Rosel (col·legi aragonès). Ha amonestat els visitants Álex García, Valín i Bingen.
Gols: -
Incidències: 16.000 espectadors a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada