diumenge, 3 d’abril del 2011

El Sabadell consolida el liderat




Els arlequinats han guanyat al At.Balears i es consoliden en el primer lloc de la classificació, per davant el Badalona i amb 7 de punts de marge respecte el cinquè classificat. L'equip de les illes tot i no sumar es manté a quatre punts de la promoció per no baixar de categoria.

El Centre d'Esports Sabadell ha començat dominant el partit i controlant el joc i la pilota. Així ha arribat la primera ocasió al minut nou quan una centrada-xut d'Eneko s'ha anat enverinant i acabat topant amb el travesser, de la porteria defensada pel porter dels balearics. Pocs minuts més tard l'extrem arlequinat Raúl Rodríguez ha estat víctima d'un clar penal que l'àrbitre no ha assenyalat, ja que ha deixat seguir el joc aplicant la llei de l'avantatge, però després de veure que la jugada no portava a enlloc, no n'ha volgut saber res de la falta a dins de l'àrea. Hiroshi també hagués pogut avançar els arlequinats en un parell d'accions però les seves rematades a la primera part no han pogut perforar la porteria visitant. Amb el resultat inicial s'ha arribat al descans, tot i que el Sabadell estava fent mèrits per anar davant en el marcador.

A la represa, les bones sensacions que havien deixat els arlequinats a la primera meitat han tingut premi, i mitjançant aquest cop si un bon remat d' Ibusuki Hiroshi s'ha inaugurat el marcador i els més de 5.000 aficionats que s'havien reunit a la Nova Creu Alta han esclatat d'alegria, un d'ells Hidehiro Tsubaki cònsul general del Japó i compatriota del "pitxitxi" arlequinat. Poc però ha durat l'alegria ja que 5 minuts després l'Atlètic Balears ha pogut empatar mitjançant un xut d'Ernesto des de la frontal de l'àrea, en el que David de Navas no ha pogut fer res per aturar-lo.

Els homes de Lluís Carreras s'han hagut de refer i aquí ha estat clau Joaquín Rodríguez, l'home que la setmana passada va donar els 3 punts als arlequinats en el temps de descompte. Ha esta al minut 75, quan el davanter sevillà s'ha plantat sol davant la porteria d'Ángel en una perfecte jugada on ha guanyat la partida al defensa Goffin, i ha tornat ha avançar el Sabadell en el marcador. El deliri a les grades de la Nova Creu Alta ha tornat ha esclatar amb el tercer i definitiu gol que sentenciava el partit, ha estat en una falta llançada per Alberto Manga que després d'impactar al pal dret de la porteria visitant l'ha aprofitat Fito per marcar. A partir d'aquí el partit a les grades ha estat una festa, on s'ha intentat fer fins i tot l'onada i al terreny de joc ja estava tot fet i només a calgut esperar el xiulet final del canari Alexandre Alemán Pérez.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 5200 espectadors.

Centre d´Esports Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal (Manga, 69´), Robles (Fito, 52´), Raúl Rodríguez, Eneko i Hiroshi (Joaquín, 60´).

At. Balears: Ángel, Tolo Reus, Tomi (Savoia, 88´), Goffin, Bigas, Ernesto, Checa (Ruddy, 79´), Michel (Edet, 62´), Thiago, Lawal i Martins.

Gols: 1-0 Hiroshi (53´), 1-1 Ernesto (58´), 2-1 Joaquín (75´) i 3-1 Fito (82´).

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez ha amonestat als locals Robles i Raúl Rodríguez; i als visitants Martins i Tomi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada