dissabte, 26 de març del 2011

Moment Decisiu!


Després de sumar només 1 punt en les dues últimes jornades el Centre d'Esports ha de mirar de refer-se a Santa Coloma. Per altre banda els de Can Peixauet se la juguen ja que actualment són a 5 punts de la salvació.

Fa unes quantes temporades ja, concretament la 05/06, que la Grama i el Sabadell es van enfrontar en la penúltima jornada amb situacions completament oposades a l'actual. Per la seva banda els arlequinats afrontaven el partit com una final per evitar baixar de categoria i els colomencs es jugaven entrar al play-off d'ascens. El resultat final de la matinal va ser de 2-1, i el Sabadell llavors entrenat per Manolo va acabar descendint a 3a divisió una jornada més tard. Per altra banda la Grama va acabar promocionant per l'ascens a Segona Divisió, però va ser eliminat pel Salamanca i va quedar-se a segona b.

Però això ara ja és història i serà demà diumenge 27, quan ambdós equips hauran de jugar per intentar emportar-se els 3 punts, tant necessitats per uns i per altres. La directiva de l'equip de Sant Coloma ha decretat el partit, com a jornada econòmica i per tant els aficionats i socis locals i visitants hauran de passar per caixa. També es farà un sorteig d'una motocicleta per intentar recaptar el màxim de diners per pagar a la plantilla, i anar eixugant els problemes econòmics que arrossega l'entitat local.

El fantasma de les lesions ha tornat ha aparèixer per Sabadell, i Àlex Ruiz serà dubte fins a última hora. Isaac Cuenca i Puigdollers per la seva banda continuen la seva recuperació, i Joaquín podria reaparèixer aquesta jornada.

Es tractarà d'un partit amb moltes cares conegudes, ja que per exemple Toni Lao i Raul es retrobaran amb la seva antiga afició i per bàndol colomenc trobem jugadors que van tenir certa importància quan vestien la samarreta arlequinada, com Cazorla i Pradas. No hem d'oblidar l'actual tècnic de Can Peixauet Ramon Moya, el qual va retornar el Sabadell a la categoria de bronze i va disputar un play-off d'ascens a segona divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada