dimarts, 8 de març del 2011

Líders!


El Centre d'Esports Sabadell guanya a Son Bibiloni després d'una dècada, i aquesta jornada si pren el liderat del grup III de Segona b al Badalona.

Un gol de Juvenal ben entrada la segona part ha permès als jugadors de Lluís Carreras sumar 3 punts, que serveixen per assaltar el lideratge, després de l'inesperat empat del Badalona a casa davant el Dénia.

La primera part ha estat clarament dominada pel Sabadell pel que fa a la possessió de la pilota però no ha acabat de materialitzar aquest domini. Ha estat el filial mallorquinista qui s'hagués pogut avançar ja que ha disposat de les millors ocasions de la primera meitat. Tot i així en línies generals, abans que l'àrbitre marqués el pas cap els vestidors, el partit ha no ha estat massa distret i ambdós equips no han pogut moure el marcador inicial.

A l'inici de la segona part el Sabadell ha creat més perill de cara a la porteria rival. Aquest toc ofensiu s'ha accentuat quan el davanter japonès Hiroshi ha entrat al terreny de joc. Precisament ha estat ell qui ha disposat d'una oportunitat d'or per inaugurar el marcador, ha estat al remat un corner, que ha enviat a fora per molt poc quan ho tenia tot de cara per marcar. L'equip local però, no ha posat les coses fàcils ja que abans del penal hagués pogut inaugurar el marcador. Precisament quan el Mallorca b estava jugant millor ha arribat la jugada de la pena màxima. La decisió arbitral ha estat molt protestada pels jugadors locals, que reclamaven un fora de joc previ a la falta dins de l'àrea que ha suposat també l'expulsió d'un jugador mallorquinista.

L'ex-capità del Centre d'Esports, Juvenal Edjogo ha agafat la responsabilitat i ha fet puja el 0-1 al marcador, fent embogir als 50 aficionats arlequinats desplaçats fins a Son Bibiloni. Amb aquest avantatge el Sabadell ha sabut patir, tot i que l'equip local hagués pogut empatar quan un remat dels mallorquins s'ha estavellat al travesser. Finalment però els arlequinats han trencat la malastrugança a Ses Illes i tornen a ser líders després de 10 anys sense estar al capdavant de la classificació.

Fitxa del partit
Ciutat Esportiva Antonio Asensio, 350 espectadors (Una cinquantena d'arlequinats).

RCD Mallorca B: Tomeu, Jaime, N´Golo, Ramón, Uche, Hervé, Pina, Aleix, Polaco (Pablo, 70´), Bardolet (Ariday, 60´) i Enrich.

CE Sabadell: De Navas, Lao, Azparren, Agustín, Alex Ruiz, Juanjo, Juvenal, Fito (Robles, 61´), Marc Fernández, Raul Rodríguez (Hiroshi, 51´) i Isaac Cuenca (Chapi, 75´).

Gol: 0-1 Juvenal (p) (69´).

Àrbitre: Román Román ha amonestat als locals Tomeu, Enrich i Pablo; i als visitants Juanjo, Agustín i Marc Fernández. Ha expulsat al local Ramon amb vermella directa (68´).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada