dimarts, 22 de febrer del 2011

UD Alzira 0-1 C.E.Sabadell


El Centre d'Esports Sabadell s'emporta els 3 punts del Lluís Sunyer Picó i assoleix la permanència matemàtica.

Amb els 46 punts sumats a falta de 12 jornades, el Sabadell ja ha assolit el primer objectiu de la temporada, la permanència, que en la segona divisió b històricament s'acostumen a marcar amb els 45 punts. Ara doncs, toca concentrar-se en classificar-se pel play-off d'ascens, objectiu real dels arlequinats.

A la primera part el Sabadell ha sortit al terreny de joc concentrat i dominant el joc tot i que no han pogut rematar entre els tres pals de la porteria local. L'Alzira en canvi ha fet un parell de rematades en la porteria del madrileny David de Navas tot i que no han tingut cap tipus d'incidència.
Per tant el xiulet al 45 minuts ha marcat el pas cap als vestidors amb el marcador inicial.

Els primers minuts de la segona part ja s'ha vist que ambdós equips havien sortit al terreny de joc amb més intensitat i per tant no han tardat ha arribar les ocasions, tot i que no ha estat fins al minut 73 quan Eneko ha executat a la perfecció una falta que s'ha convertit en el primer i únic gol de l'encontre. Així s'han avançat els homes de Lluís Carreras. Minuts després Isaac Cuenca hagués pogut sentenciar, però la seva vaselina ha sortit una mica desviada.
L'equip de la Ribera Alta però ha pogut empatar en la última jugada del partit, però David de Navas en primera instància i el desencert de Tiquinho després, han permès sumar tres punts al Centre d'Esports que acaba la jornada segon amb 46 punts i tan sols a un del líder, el Badalona.

FITXA TÈCNICA

Unión Deportiva Alzira: Pociello, Cristian, Amarilla, Pablo Vidal, Rafa Gimeno, Pepe Castell, Moreno (Tiquinho, 54'), Pulga, Ballester (Cebolla, 81'), Juanpe (Lourenço, 65') i David Fas.
Centre d'Esports Sabadell: De Navas, Toni Lao, Mikel Azparren, Agustín, Bermudo, Juvenal, Robles, 'Fito' (Eneko, 54'), Isaac Cuenca, Marc Fernández (Álex Ruíz, 80') i Hiroshi (Raúl Rodríguez, 66').
Àrbitre: Muñoz Caravaca (col·legi aragonès). Ha amonestat el local Amarilla (43'); i els visitants Robles (65'), Mikel (77') i Agustín (88').
Gols: 1-0, Eneko (73').
Incidències: 400 espectadors al Lluís Sunyer Picó d'Alzira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada