dijous, 10 de febrer del 2011

Tres punts vitals


El Centre d’Esports Sabadell s’enfronta al Alacant Club de Futbol que ha encadenat nou partits seguits sense encaixar cap derrota.

L’equip valencià ha acumulat cinc victòries i quatre empats en les últimes nou jornades, fet que l’ha portat a situar-se a tan sols dos punts del Sabadell (42), i a tres de l’actual líder el Badalona (43).
Per tant els homes de Lluís Carreras estan obligats a trencar amb la ratxa de l’equip alacantí que visita la Nova Creu Alta a les 5 de la tarda si volen continuar una jornada més en les posicions capdavanteres de la taula; ja que darrera de l’Alacant també trobem a l’Alcoià i l’Oriola amb 40 punts.
Tot i així no serà gens fàcil ja que a més de tenir davant un rival en bons moments el Sabadell no podrà comptar amb diversos jugadors: el davanter japonès Ibusuki Hiroshi ha estat convocat amb la selecció sub-22 del seu país. D’altra banda també trobem que Alberto Manga, Puigdollers i Joaquín continuen lesionats, i per últim el central Agustín haurà de complir un partit de sanció després de que a Pinilla va veure la cinquena groga. L’única alegria la donat “Chapi” Arnau, que després d’esquinçar-se el turmell l’última jornada, sembla que arribarà a temps per jugar diumenge.

Per últim, comentar que aquest diumenge s’espera un bon ambient a l’estadi degut a la posició d’ambdós equips i també pel fet de que la directiva del Sabadell ha posat a la venda entrades anticipades a 10€.

Els preus de les entrades pel partt de diumenge són els següents:

Entrades anticipades: 10 euros (a les oficines del club i als bars CE Sabadell, Penya Sabadell, Gran Via i Can Planas)
General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada