dimarts, 15 de febrer del 2011

Segon empat consecutiu del Centre d'Esports



El Sabadell empata a la Nova Creu Alta davant un Alacant molt ben plantat. Els homes de Lluis Carreras desaprofiten un altra oportunitat de posar-se al capdavant de la classificació, però de moment continuen en posicions de play-off d'ascens.

Els arlequinats són segons amb 43 punts un menys que el líder, el Badalona, i els mateixos que el tercer i el quart l'Alcoià i l'Oriola.

Des de l'inici el Sabadell ha dominat el partit, com ja va siguent normal aquesta temporada en els partits com a local. Aquest domini ha donat el seu fruit quan el jugador reusenc, Isaac Cuenca ha superat el porter visitant Alberto. Dona la casualitat que el extrem arlequinat ja havia marcat en la victòria del Centre d'Esports a Alacant (0-1) en el partit de la primera volta del campionat.
Tot i seguir dominant els arlequinats no han dut a terme gaires més opcions de perill, exceptuant un còrner executat per Juvenal, i que Toni Lao a rematat per sobre el travasser.
Dos minuts després d'aquesta acció al minut 37 ha arribat l'empat de l'Alacant per mitjà d'un remat de Jon Uriarte, en el que David de Navas no ha pogut fer-hi res per aturar-lo. El gol alacantí ha arribat en una de les úniques rematades a porta a la primera part del valencians.
Així s'ha arribat a l'equador del partit, i els dos conjunts han desfilat cap als vestidors.
Tot i que s'esperava que el Centre d'Esports, sortís a la segona part a mossegar per tal de fer el segon gol, els homes de Vicente Borge han sabut frenar molt bé el Sabadell, i certament els alacantins s'han anat creixent i han donat algun ensurt a la porteria de David de Navas.
Una de les úniques ocasions arlequinades d'aquesta segona part l'ha tingut l'autor del gol, Isaac Cuenca, però en aquesta ocasió al minut 84 el seu xut no ha acabat al fons de la xarxa visitant.

Així els arlequinats han encadenat el segon empat consecutiu i hauràn de provar de trencar aquesta ratxa, al estadi Lluis Sunyer Picó d'Alzira, el pròxim diumenge a les 12 del migdia.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 3100 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Toni Lao, Mikel, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Robles (Fito, 55´), Cuenca, Eneko (Àlex Ruiz, 70´) i Marc Fernández.

Alacant: Alberto, Castán, Forte, Urrea, Uriarte (Manzano, 83´), García, Alcántara, Dídac, Serramitja (Martínez, 73´), Salero (Martín, 89´) i Casanova.

Gols: 1-0 Isaac Cuenca (19´) i 1-1 Uriarte (36´).

Àrbitre: García Ballesteros ha amonestat als locals Robles i Juvenal; i als visitants Borge (entrenador), García, Martínez, Alberto i Alcántara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada