divendres, 18 de febrer del 2011

Més que tres punts


El Sabadell, després de dos empats consecutius (davant el Teruel i l'Alacant), a de buscar la victòria si vol continuar consolidant-se en les posicions capdavanteres.

El Centre d'Esports ha encadenat onze jornades seguides des de la número 15, en les posicions que donen dret a jugar el play-off d'ascens a la divisió de plata. Perquè aquesta ratxa no es vegi frenada, els homes de Lluís Carreras tenen l'obligació de sumar tres punts si no volen deixar la zona de privilegi, ja que el cinquè classificat tant sols es troba a dos punts.

Aquest diumenge a les 12 del migdia els arlequinats tindran l'ocasió de seguir sumant davant l'Alzira, que està lluitant per evitar el descens. Tot i així si ens fixem en les últimes 8 jornades d'ambdós equips trobem que el conjunt de la capital de la Ribera Alta, ha sumat un punt més que el Sabadell. Per això l'equip vallesà faria bé de no relaxar-se, tot i que la història diu que el Sabadell ha guanyat al Lluís Sunyer Picó en tres de les quatre visites realitzades fins al moment.

Els arlequinats però tindran una baixa d'última hora, Juanjo Ciércoles que se suma a les de Manga, Joaquín i Puigdollers. Tot i així el Sabadell recupera Agustín i Hiroshi.
Manolo Herrero, entrenador de l'Alzira no podrà comptar amb els fitxatges d'hivern, i el màxim golejador de l'equip, David Fas, serà dubte fins a última hora.

Carreras ha convocat els següents jugadors:
1. De Navas, 2. Chapi, 3. Bermudo, 5. Agustin, 6. Robles, 7. Raul, 10. Juvenal, 11. Eneko, 13. Oriol, 14. Alex, 15. Hiroshi, 17. Toni Lao, 19. Azparren, 20. Isaac Cuenca, 21. Fito i 22. Marc Fdez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada