dilluns, 7 de febrer del 2011

CD Teruel 1-1 C.E.Sabadell




Els homes de Lluís Carreras van aconseguir un empat a l’estadi de Pinilla, situat a la localitat aragonesa de Terol, i per tant els més de 100 aficionats desplaçats amb el Centre d’Esports no van poder celebrar els 3 punts ni l’assalt al liderat.
El Sabadell va sortir força endollat i als primers minuts ja es va fer amb el control del partit i del centre del camp. El migcampista Fito va agafar un rol important dins l’equip, i primer al minut 7 va rematar per primer cop a porteria, però la jugada va finalitzar en córner. Seguidament el jugador va rematar el servei de cantonada, tot i que va anar força desviat. El tercer cop que ho va intentar, va fer-ho mitjançant un xut de falta directa, i aquest cop si la pilota va acabar perforant la porteria local de l’aragonès Juan Carlos Caballero. Així els vallesans s’avançaven al marcador i momentàniament es posicionaven al capdavant del grup tercer.
El CD Teruel lluny d’arronsar-se amb el resultat en contra, va començar a despertar i va ser vora la mitja hora de joc, quan una falta centrada per Monforte va ser rematada per Salva, fent pujar l’empat a un gol al marcador.
Amb aquest resultat va acabar la primera meitat i els dos equips van enfilar cap als vestidors. El pes i el joc del partit principalment l’havia dut el Sabadell tot i que el marcador reflectia un empat.
En canvi a la segona part els homes de Calderé van sortir disposats a guanyar, i realment van posar contra les cordes un Sabadell que en algunes ocasions va veure com hagués pogut perdre el partit. D’altra banda els arlequinats van tenir l’ocasió més clara de la segona part quan un remat d’Isaac Cuenca va estavellar-se al travesser.
Així el Sabadell va tornar cap al Vallès tal i com havia vingut en segona posició, això si amb un punt més i amb la classificació una mica més apretada.

Un cop en roda de premsa cal destacar la resposta que va fer Carreras quan li van preguntar sobre qüestions del play-off d’ascens: “Estem parlant de play-off i encara ens queden 3 punts per aconseguir la permanència matemàtica. Anem pas a pas.”


Fitxa del partit
Municipal Pinilla, 1600 espectadors (un centenar d'arlequinats).

Teruel: Caballero, Jael, Aimar, Gonzalez, Negral, Monforte, Valleros, Borja (Asier, 67´), Cristian, Omar i Salva (Pi, 54´).

CE Sabadell: De Navas, Chapi (Eneko, 57´), Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal (Robles, 71´), Fito (Alex Ruiz, 83´), Marc Fernández, Cuenca i Hiroshi.

Gols: 0-1 Fito (22´) i 1-1 Salva (30´).

Àrbitre: García Castillo ha amonestat als locals Monforte, Borja i Pi; i als visitants Chapi, Agustín, Marc Fernández i Hiroshi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada