dilluns, 28 de febrer del 2011

Al Sabadell se li torna a escapar el liderat.



L'equip de la Safor empata al minut 94 i emmudeix als més de 3.000 aficionats arlequinats que ja estaven celebrant l'assalt al lideratge. L'àrbitre del partit ha estat molt polèmic, al xiular un penal molt protestat per l'afició local i també al anular un gol al Centre d'Esports que suposava la sentència (3-1).

La Nova Creu Alta s'ha animat aviat quan ha presenciat el primer gol arlequinat del partit al minut 3 per part de Juvenal. El partit començava molt bé pels interessos arlequinats, però a partir d'aquí el Sabadell s'ha adormit una mica fins que l'àrbitre del partit Ivan González González ha agafat el protagonisme. Al minut 27 ha xiulat un penal inexistent a favor del Gandia, i San Julián no ha perdonat i ha fet pujar l'empat a un al marcador.

El Sabadell ha sabut sobreposar-se al empat, i Àlex Ruiz ha pogut avançar novament als arlequinats quan el seu centre-xut s'ha estavellat al pal de la porteria de l'equip de la Safor. Aquesta insistència s'ha vist premiada, quan en un xut de falta perfectament executat per Juvenal, l'ha pogut parar en primera instància Reguero, però molt atent Marc Fernàndez a casat el rebot i ha marcat el segon gol del Centre d'Esports. Així s'ha arribat al descans, i el Sabadell tornava a encarrilar el marcador.

A la segona part els homes de Lluís Carreras han continuat dominant el partit, aquesta situació s'ha accentuat quan Sergio Floro ha estat expulsat després d'estar només 8 minuts sobre el terreny de joc. Anteriorment als 13 minuts de la segona part, l'àrbitre no n'ha volgut saber res d'un penal claríssim comès sobre el davanter japonès del Sabadell.
El rebot d'un xut executat per Isaac Cuenca, la aprofitat Fito per marcar el tercer gol arlequinat, tot i que no ha pujat al marcador ja que el linier ha aixecat correctament la bandera, per mostrar que el migcampista del Sabadell estava en posició no reglamentària.

Així anaven passant els minuts, i tot semblava indicar que el Sabadell s'acabaria enduent els 3 punts. Així doncs quan el públic local estava demanant el xiulet final, ha aparegut Nacho Verdés per aigualir la festa i fer l'empat a 2.

D'aquesta forma el Sabadell ha acabat sumant un punt amb regust agredolç, i tocarà esperar almenys una setmana més per tornar a intentar l'assalt al liderat.


FITXA TÈCNICA

Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau (Mikel Azparren, 46'), Toni Lao, Agustín, Álex Ruíz, Juanjo, Juvenal, Isaac Cuenca (Raúl Rodríguez, 86'), Eneko ('Fito', 55'), Marc Fernández i Hiroshi.
Club de Fútbol Gandía: Reguero, Romera, San Julián (Kiko, 76'), Jonathan, Pereira, Hernández, Carrillo (Eztieder, 62'), Rubén Sánchez (Sergio Floro, 71'), Álvaro Rosa, Verdú i Nacho Verdés.
Àrbitre: Iván González González (col·legi balear). Ha amonestat els locals Agustín (26') i De Navas (53'); i els visitants Hernández (41') i Jonathan (69'). Ha expulsat el visitant Sergio Floro (73', 79').
Gols: 1-0, Juvenal (3'); 1-1, San Julián (27', p); 2-1, Marc Fernández (43'); 2-2, Nacho Verdés (94').
Incidències: 3.100 espectadors a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada