dimarts, 11 de gener del 2011

Tres punts d'Or!



El Centre d'Esports Sabadell ha aconseguit aturar la ratxa de sis victòries consecutives de la Unió Esportiva Lleida després de superar als homes d'Emili Vicente per la mínima (0-1). Un solitari gol de Hiroshi a l'inici de la segona meitat, amb badada del porter Eduardo inclosa, ha estat suficient perquè el conjunt arlequinat sumi el seu novè partit consecutiu sense conèixer la derrota. El conjunt de la Terra Ferma ha tingut posteriorment les seves ocasions i, fins i tot, 'Rayo' ha enviat un penal per sobre de la porteria de David De Navas, el millor jugador arlequinat en el dia d'avui. Aquesta victòria fa que el CE Sabadell estreni la segona volta amb un triomf, li guanyi l'average particular al UE Lleida, i es consolidi cada setmana que passa en les posicions de play-off d'ascens de la Segona Divisió B. El conjunt que entrena Lluís Carreras continua tercer amb 37 punts i ja deixa la cinquena posició a cinc punts.

La primera meitat al Camp d'Esports de Lleida ha estat força ensopida i tots dos equips han semblat acusar l'aturada nadalenca de gairebé tres setmanes. De fet, el CE Sabadell no ha xutat entre els tres pals en els primers 45 minuts mentre que el UE Lleida n'ha trigat 40 en posar a prova David De Navas. Això sí, l'ocasió que han tingut els homes d'Emili Vicente ha estat claríssima. La passada d'Asier Eizaguirre a l'interior de l'àrea l'ha engaltat Xavi Giménez en boca de gol però De Navas ha tret la pilota amb els peus quan aquesta ja enfilava cap al fons de la porteria. El refús del porter madrileny ha arribat a 'Rayo' però el xut de l'extrem lleidatà ha sortit per sobre del travesser de la porteria arlequinada.

Canvi de guió
El pas pels vestidors al descans li ha anat molt bé als homes de Lluís Carreras, que han sortit amb una altra cara a la segona meitat. Només passaven cinc minuts i al caseller d'ocasions arlequinades ja hi figuraven un xut 'mossegat' d'Isaac Cuenca des de dins de l'àrea i una rematada de cap d'Agustín que ha marxat fregant la porteria d'Eduardo. Aquests dos avisos del CE Sabadell han estat el millor preludi del que vindria sis minuts després, l'únic gol del partit. Un desplaçament llarg cap a Hiroshi l'ha aprofitat el japonès per engaltar la pilota de primeres i col·locar-la al pal curt de la porteria d'Eduardo, qui s'ha mostrat molt tou a l'hora d'intentar aturar el llançament. Sisè gol de la temporada per a un Hiroshi que es confirma com el 'pitxitxi' arlequinat.

Aquest gol ha fet esperonar als homes d'Emili Vicente, que han disposat de nombroses ocasions per empatar el partit. Jaume Delgado i 'Rayo' han estat dos dels homes que ho han provat en els següents compassos però no ha estat fins a falta de deu minuts quan els de la Terra Ferma han disposat de dos oportunitats immillorables, amb el CE Sabadell jugant amb deu homes per expulsió de 'Chapi' Arnau. El primer en intentar-ho ha estat Joao Moreira, però la seva rematada de cap l'ha tret un David De Navas espectacular i, tres minuts després, el UE Lleida ha tingut l'empat a tocar després d'un penal xiulat per mans de 'Fito' dins de l'àrea. La sort s'ha aliat del cantó arlequinat i el xut de 'Rayo' ha marxat als núvols. Al final, i després de molt patiment, primera victòria del 2011 d'un CE Sabadell que deixa enrere a un rival directe i s'acomoda definitivament en la zona de privilegi d'aquest grup tercer de la Segona Divisió B.

extret de: Ràdio Sabadell

FITXA TÈCNICA

Unió Esportiva Lleida: Eduardo, Pau Bosch, Jerson, Gabernet (Gallego, 83'), Dani Marín, Miki Massana, Jaume Delgado, Xavi Giménez (Cheikh, 57'), 'Rayo', Joao Moreira i Asier Eizaguirre (Jesús Imaz, 79').

Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo (Mikel Azparren, 83'), Robles, Puigdollers ('Fito', 65'), Isaac Cuenca (Juvenal, 87'), Marc Fernández i Hiroshi.

Àrbitre: Ignacio Hermosilla Alaña (col·legi de La Rioja). Ha amonestat el local Asier Eizaguirre (30'), i els visitants Toni Lao (42'), Agustín (58'), Juanjo (79'), 'Fito' (84') i De Navas (90'). Ha expulsat el visitant 'Chapi' Arnau per doble amonestació (28', 80').

Gols: 0-1 Hiroshi (56').

Incidències: 1.500 espectadors al Camp d'Esports de Lleida, amb presència d'una cinquantena de seguidors arlequinats. S'ha guardat un minut de silenci en memòria d'Ángel Pedraza -fill del jugador del CE L'Hospitalet, Marc Pedraza, i ex entrenador a principis de temporada del conjunt riberenc- que va morir ahir a conseqüència d'una llarga enfermetat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada