dimecres, 26 de gener del 2011

Sporting Mahonès 1-0 C.E.Sabadell


El partit no ha començat gens bé pels interessos del Centre d'Esports Sabadell, que ha vist com el CF Sporting Mahonés s'avançava ben aviat. Només havien passat nou minuts del primer temps quan arribava el primer gol dels de Joan Esteva. Marcos fa una bona passada a l'esquena de la defensa i Trujillo, des del punt de penal, engalta la pilota de primeres per superar a De Navas. Aquest gol ha estat una autèntica gerra d'aigua freda pels homes de Lluís Carreras que han trigat en reaccionar i començar a fer el seu habitual joc sobre la malmesa gespa del Municipal de Bintaufa. Tot i això, el conjunt arlequinat no ha arribat amb claredat a la porteria d'Eloi Casals i dos xuts de 'Fito' des de la frontal han estat el més destacat dels primers 45 minuts.

El domini del CE Sabadell s'ha accentuat a l'inici de la segona meitat gràcies, en part, a l'insistència d'Isaac Cuenca, l'home més actiu del conjunt arlequinat. Lluís Carreras ha arriscat canviant a Agustín per donar entrada a Juvenal, deixant tres homes en defensa, i això li ha costat un bon ensurt al CE Sabadell al minut 63 amb una rematada que ha tret sota pals 'Chapi' Arnau. El conjunt arlequinat ho ha continuat intentant però sense arribar amb perill a la porteria del CF Sporting Mahonés. El domini dels homes de Lluís Carreras s'ha intensificat en els últims minuts i Isaac Cuenca ha tingut la darrera ocasió però el seu xut ha marxat fora i l'àrbitre Sanz Terrades ha xiulat el final del partit.

FITXA TÈCNICA

Club de Fútbol Sporting Mahonés: Eloi Casals, David Sánchez, Raúl Capó, Dani Camacho, Iray Barreto, Moyano, Méndez 'Canario', Pedro Capó, Rubén Carreras (Fullana, 65'), Marcos (Jeroni, 84') i Trujillo.
Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Agustín (Juvenal, 63'), Bermudo, Juanjo, Robles, 'Fito' (Raúl Rodríguez, 74'), Isaac Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi.
Àrbitre: Ángel Enrique Sanz Terrades (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Iray (38'), Raúl Capó (52'), Pedro Capó (63') i Eloi Casals (90'); i el visitant Agustín (57').
Gols: 1-0, Trujillo (9').
Incidències: 300 espectadors al Municipal de Bintaufa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada