dilluns, 17 de gener del 2011

C.E.Sabadell 0-0 C.F.Badalona



El Badalona ha sortit molt ben posicionat els primers minuts, i la primera mitja hora de joc han dominat als arlequinats que han notat força les absències al mig del camp. El Badalona ha tingut clares opcions de gol amb un remat al travesser i una pilota que ha tret sota pals Azparren, també s'ha de destacar el paper que ha fet un cop més De Navas.
Al minut trenta el Centre d'Esports, s'ha trobar amb un penal a favor, tot i que Valle ha pogut aturar el llançament de Hiroshi (http://www.youtube.com/watch?v=Ik_ZLGOuOd0). Comentar que aquest porter ja va aturar un penal al Sabadell en la primera volta al camp del Centenari.
Després d'aquesta acció els locals s'han refet tot i que no han pogut trencar l'empat a zero i s'ha arribat al descans.
Un cop s'havia d'iniciar la segona part, la il·luminació de la Nova Creu Alta ha dit prou i aquest fet ha produït que el partit s'hagués de suspendre momentaniament. Finalment s'ha reiniciat amb uns 30 minuts de retard. Aquest fet a portat a diversos aficionats a criticar Manel Bustos, l'alcalde de la ciutat, ja que l'acusen d'haver volgut inaugurar les obres de la Nova Creu Alta en campanya electoral abans d'estar enllestides.
Quan finalment ha començat la segona part el Sabadell ha sortit més ben plantat que el seu rival, i Fito amb un xut i Hiroshi amb una rematada haguessin pogut perforar la porteria del Badalona. Tot i així l'equip de Manolo Márquez hagués pogut endur-se els 3 punts si l'àrbitre no hagués anul·lat un gol legal a David Prats en el minut 89, encara que el col·legiat tampoc a volgut veure un clar penal a favor del Sabadell en el temps de descompte.

Així al final del partit, s'ha arribat amb el marcador inicial i per tant tot ha quedat com abans del partit el Badalona en segona posició amb un punt més que el Centre d'Esports.

A nivell de la Grada Jove - La Força Arlekinada, hem tingut un bona animació durant part del partit amb uns 10 membres a la corba del gol nord, i cal destacar que properament tindrem els carnets de la penya. També s'ha parlat de celebrar una assemblea per tal d'estructurar una mica el final de temporada.

FITXA TÈCNICA

Centre d'Esports Sabadell: De Navas, Toni Lao, Mikel Azparren, Agustín, Bermudo, Juvenal (Eneko, 64'), Robles, 'Fito', Isaac Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi (Joaquín, 72').
Club de Futbol Badalona: David Valle, Ferrón, Robles, Oscar Ramírez, Vázquez, Xavi Muñoz, Rubén Casado (Carroza, 69'), Santi Villa, Charly (Marc Mas, 77'), Sellarés (Víctor, 32') i David Prats.
Àrbitre: Juan Manuel Bernal Moreno (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Hiroshi (36') i Mikel Azparren (76'); i els visitants Rubén Casado (17'), Vázquez (29') i Xavi Muñoz (72').
Gols: -
Incidències: 2.500 espectadors a la Nova Creu Alta en la segona jornada econòmica de la temporada. S'ha guardat un minut de silenci en memòria dels ex jugadors del Centre d'Esports Sabadell Ramon Montesinos i Joan Bartolí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada