dimecres, 22 de desembre del 2010

C.E.Sabadell 4-0 Dénia

El Centre d'Esports Sabadell pot tancar el 2010 com a líder de la Segona B; de moment, ha passat a ser el millor equip principatí de la categoria. Els arlequinats han aixafat al Dénia a la Nova Creu Alta, amb un 4 a 0 contundent. Una golejada que s'ha concretat en la primera meitat, amb els gols de Julián Robles, en el minut 18; Isaac Cuenca, en el 24, i Àlex Ruiz, en el 42. El Sabadell no ha completat el pòquer fins al minut 90, gràcies a una acció de "Fito" Miranda.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 2000 espectadors.
CE Sabadell: De Navas, Agustín, Robles, Puigdollers, Juanjo (Juvenal, 73´), Alex, Hiroshi (Eneko, 52´), Toni Lao, Mikel, Isaac (Fito, 66´) i Marc.
CD Dènia: Vidal, Primo, Pepin, Mendoza, J. Pepin (Aceitón, 71´), Israel, Dani (Nahuel, 52´), Koeman (Carlos, 60´), Pinto, Gervaisio i Pitu.
Gols: 1-0 Robles (17´), 2-0 Isaac (23´), 3-0 Alex (41´) i Fito (89´).
Àrbitre: Diego Ocón Arraíz (col·legi La Rioja). Ha amonestat els locals Juanjo (58´) i Juvenal (83´); i els visitants Koeman (13´), Israel (25´), Dani (38´), Gervasio (44´) i Aceitón (88´).