dimecres, 8 de desembre del 2010

C.E.Sabadell 1-1 C.D.Castelló

El Sabadell ha començat el partit ben plantat al camp i ha dominat la pilota durant els primers 20 minuts de joc. Però, l’equip castellonenc ha despertat i ha pogut marxar al descans amb el 0-1 al marcador després d’una bona ocasió en què el porter De Navas ha estat providencial per evitar que la pilota acabés dins de la porteria. El Sabadell però ha disposat de l’ocasió més clara de la primera part amb un xut de Robles que ha sortit fora fregant el pal.

Un partit més el joc per bandes de l’equip de Lluis Carreres ha estat clau en el bon joc de l’equip. Ja a la segona part el Sabadell ha aprofitat la feblesa dels laterals castellonencs per fer un seguit de jugades per banda amb molt perill.

En el minut 58 ha començat el protagonisme de l’àrbitre aragonès Cristian Adrián Lixandru ja que ha expulsat Bermejo per doble amonestació en una falta més que dubtosa pels més de 2000 espectadors. Tot i quedar-se amb 10 el Sabadell no ha perdut la pilota i ha continuat dominant la segona part enfront un Castelló que es veia impotent corrent darrere la pilota.

El gol que s’estava veient que arribaria l’aconseguit Agustín en el minut 63 en un llançament d’una falta lateral. El central que tres minuts enrere havia entrat al terreny de joc substituint Azparren ha rematat sol dins l’àrea i ha superat a Rangel que no ha pogut fer res per evitar que el Sabadell s’avancés en el marcador.

Si l’àrbitre no n’havia tingut prou deixant el Sabadell amb un jugador menys ha xiulat un penal en contra en una jugada rocambolesca amb molts jugadors dins l’àrea en la qual un jugador del Castelló ha caigut a terra després de perdre la pilota. El col·legiat no ho ha dubtat ni un segon i s’ha dirigit al punt de penal tot i la protesta de tots els jugadors arlequinats. Els assistents a la Nova Creu Alta no han donat crèdit a la decisió del l’àrbitre i l’han escridassat des de aquest moment fins al final del partit. Minuts després els de Lluis Carreres han demanat un penal a Isaac Cuenca en una situació semblant a la del penal xiulat al Castelló.

En els darrers minuts un contraatac del Sabadell ha pogut acabar en gol si el xut creuat de Chapi no l’hagués aturat el porter castellonenc.

Segueix la bona ratxa de tots dos equips però amb sensacions ben diferents. Els visitants contents per haver aconseguit l’empat en un camp difícil mentre que els locals indignats amb l’actuació arbitral i amb la sensació de què s’ha perdut una bona ocasió per agafar avantatge amb els equips perseguidor.

extret de: la jornada.cat

Des de la Grada Jove - La Força Arlekinada hem llençat uns rotlles de paper al inici del partit per tal de fer ambient, tot i que la cosa no ha acabat de funcionar a la perfecció. D'altra banda hem tingut un bon nivell d'animació durant bona part del partit. Adjuntem un enllaç d'un vídeo animant avui: http://www.youtube.com/watch?v=rqL6m-_BW5g

Fitxa del partit

CE Sabadell: De Navas, ´Chapi´, Toni Lao, Azparren (Agustín, 60´), Bermudo, Juanjo (Álex Ruíz, 60´), Robles (Juvenal, 76´), Puigdollers, Isaac Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi.
Club Deportivo Castellón: Rangel, Toño, Pol, Joan Castillo (Raúl Muñoz, 71´), Denis Nájera (Vicente Pascual, 79´), Fernando Béjar, ´Lolo´, Luismo Loro, Héctor Simón, Pau Franch (Dianga Mamady, 64´) i Cerveró.
Gols: 1-0 Agustín (63´), 1-1 Luismi Loro (74´, p.).
Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Juanjo (29´), Toni Lao (73´) i Isaac Cuenca (83´); i els visitants Héctor Simón (39´), Toño (76´) i ´Lolo´ (77´). Ha expulsat el local Bermudo (35´, 58´).
Incidències: 3.500 espectadors a la Nova Creu Alta.