dijous, 25 de novembre del 2010

Estrenem secció femenina

Estrenem secció del Centre d'Esports Sabadell femení al bloc. Després de parlar amb la penya arlekinats.com han accedit a cedint-se les cròniques dels partits del femení i des d'aquí volem aprofitar per a donar-los les gràcies.

C.E. Sabadell 3-2 CF El Palau

CE Sabadell: Segura, Silvia, Peke, Gisela, Yaiza, Mélany, Kosy, Carla López, Judith, Tania i Carla Ucero. També han jugat: Arantxa, Lídia Rúbio, Cèlia, Mélody, Aïna, Lídia Romero i Maria.

Gols: 1-0 Gisela (min.8), 2-0 Tània (min.13), 2-1 (min.18), 3-1 Carla López (min.38), 3-2 (min.58).

Estadi: Olímpia (75 espectadors).

El partit començava amb un estèril domini de les lleidatanes, i al tercer córner en quatre minuts, feien un xut llunyà que aturava Laura sense problemes, i en la primera ocasió arlequinada, Tania des de l'esquerra feia una precisa centrada, per que Gisela encarés i afusellés a la portera rival i posar l'1-0 al marcador. Quatre minuts desprès Judith tornava a provar sort i la portera rival aturava, però a la següent jugada, no va poder aturar un excel·lent xut de Tania que tocava el pal dret i entrava sense oposició per fer el 2-0. Les d'El Palau, reaccionaven al minut 18, en un golàs de falta des d'aproximàdament 20 metres, i amb el 2-1, tant Tania als 25 minuts, en vaselina, Silvia als 31 en remat de cap no trobaven els tres pals. Tampoc tres minuts desprès, a passada d'una gran Carla Ucero podia Tania rematar una pilota que en l'últim moment la central visitant va treure dels seus peus. En canvi, la jove extrem sabadellenca, feia als 38 minuts una excel-lent passada de la mort al punt de penal on Carla López, posava el 3-1 tranquil·litzador al marcador.

A la segona part, el domini va ser més anivellat, i fruït d'això, al minut 58, una errada defensiva i de Laura, va permetre a les de vermell ahir posar el 3-2. Les arlequinades van reaccionar al següent minut, amb un bon xut d'Arantxa, aturat per la portera de les de Ponent, i aquestes als 76 minuts van provar un altre cop de falta, aquest cop amb una gran aturada de Segura. Tània, desprès de recuperar un rebot, va provar una altre vaselina, que sortia per un pam per sobre el travesser, i la última oportunitat clara, va ser de les lleidatanes, en un clar fora de joc en un contracop, però que van disparar molt lluny dels dominis de Laura. Tres punts més, e injecció de moral per a l'equip.