dimarts, 23 de novembre del 2010

C.E.Sabadell 2-0 U.E.Sant Andreu




El Centre d'Esports va imposar-se als andreuencs per 2 gols a 0 el passat diumenge a les 12 del migdia. Aquesta victòria a més de 3 punts va suposar que el Sant Andreu no guanyés a la Nova Creu Alta, i així s'allargués almenys un altra temporada la malastrugança d'aquest equip a la capital del Vallès, ja que mai hi ha guanyat.

Els arlequinats queden situats en cinquena posició, tot i que amb els mateixos punts que el quart i el sisè classificats, el Terol i el Benidorm respectivament.

En línies generals el Centre d'Esports Sabadell va protagonitzar un bon partit sobretot tenint en compte que el rival que tenia davant ha participat en les dues últimes eliminatòries d'ascens a segona divisió.

La primera part va ser força trabada i sense ocasions massa clares per part d'ambdós conjunts, però quan tot semblava indicar que s'arribaria al descans amb empat a zero, un xut de Marc Fernàndez va entrar per l'escaire, realitzant així un autèntic golàs i perforant la porteria del andreuenc Oliver.

Als primers minuts de la segona part el Sant Andreu va sortir força endollat i en més d'una ocasió hauria pogut empatar el partit si De Navas no ho hagués evitat. Poc a poc el Centre d'Esports va anar despertant i va tindre força ocasions per fer el 2-0, per exemple el davanter japonès Hiroshi en un u contra u. Tot i així aquest segon gol no va arribar fins al minut 82 quan el central del Sabadell Agustín, va rematar a la perfecció un córner llançat per Puigdollers sentenciant el partit.

Des de la Grada Jove - La Força Arlekinada, vam fer una pancarta per a rebutjar el fet de que Tv3 ens imposés jugar a les 12 del mati amb el següent text: "JUGAR a les 12 per Tv3? NO GRÀCIES!".
Trobem que la situació és més greu quan la cadena de "tots els catalans" decideix emetre el partit en diferit a les 14:45, ja que ens sembla un desprestigi i una falta greu envers ambdós clubs que el partit, servís per acabar d'omplir els horaris de la televisió.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 1200 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Agustín, Lao, Bermudo, Juanjo, Fito´(Robles, 62´), Puigdollers (Juvenal, 83´), Isaac Cuenca (Raul, 56´), Marc Fernández i Hiroshi.

UE Sant Andreu: Oliver, Cacho (Raul, 67´), Guillén, Moyano, Socías, Xavi Moro, Bueno, Aday (Manteca, 67´), Tarradellas, Miguélez i Matamala (Joel 80´).

Gols: 1-0 (44´) Marc Fernández i 2-0 (82´) Agustín.

Àrbitre: Acosta Lorenzo ha amonestat als locals Bermudo, Agustín i Chapi; i als visitants Cacho i Xavi Moro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada