diumenge, 7 de novembre del 2010

C.E.Sabadell 1-0 U.E.A Gramanet







Després de presentar tots els equips del futbol base a partir de les 4 de la tarda, s'ha donat inici a l'encontre entre el Sabadell i la Gramanet.
La primera ocasió no ha tardat en arribar quan Òscar Sierra ha enviat la pilota al fons de la xarxa, tot i així l'arbitre ha anul·lat el gol dels gramanetencs i no ha pujat al marcador. Poc a poc el Sabadell s'ha fet amb el control del partit i al minut 17 Toni Lao ha enviat la bimba al fons de la xarxa, tot i que tampoc ha pujat al marcador al ser anul·lat pel col·legiat canari.
En l'úlim minut de la primera part Eneko ha rematat una centrada de "Chapi" Arnau i aquest cop si el gol, no ha estat anul·lat. Minuts abans però, la Grama havia rematat al pal de la porteria del Sabadell.
Així doncs el Centre d'Esports ha marxat als vestidors amb avantatge al marcador.
A la represa els homes de Carreras han seguit dominant el partit i han tingut ocasions per ampliar el marcador, primer Fito i després Puigdollers han tingut oportunitats per foradar de nou la porteria de Barragan.
Aquests errors els hagués pogut pagar molt cars el Centre d'Esports si en el temps de descompte l'ex-arlequinat Cazorla hagués rematat una mica més a l'esquerra, una pilota que s'ha acabat estavellant al pal dret de la porteria de David de Navas.
Així doncs finalment el Sabadell s'ha endut els 3 punts, i acaba la dotzena jornada setè en la classificació a 3 punts de la quarta plaça ocupada pel Gandia.

FITXA TÈCNICA
Centre d'Esports Sabadell: De Navas, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Puigdollers, 'Fito' (Juvenal, 61'), Eneko, Isaac Cuenca (Marc Fernández, 58') i Hiroshi (Raúl Rodríguez, 78').
Unió Deportiva Atlètica Gramenet: Barragán, Óscar Sierra, Bolaños (Raül Pradas, 65'), Ignacio Alfonso, Cazorla, Rubén Canelada, Céspedes, Oriol Molins (Guille, 54'), Yuste (Roger Martínez, 46'), Áxel Vizuete i Manu.
Àrbitre: Heriberto Ramos Rodríguez (col·legi canari). Ha amonestat els locals Isaac Cuenca (11') i Juvenal (87'); i el visitant Céspedes (15').
Gols: 1-0 Eneko (45').
Incidències: 3.500 espectadors a la Nova Creu Alta. Minuts abans del partit s'ha fet la presentació dels equips base del Centre d'Esports Sabadell. A més, Vicenç Martínez, un dels integrants de la plantilla que va aconseguir el primer ascens a Primera Divisió, ha fet la sacada d'honor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada