diumenge, 3 d’octubre del 2010

Victòria i Play-Off






El Centre d'Esports Sabadell ja es troba en places de privilegi. Els homes de Lluís Carreras han sumat la segona victòria consecutiva després de superar el UD Alzira (1-0) gràcies a un solitari gol de Marc Fernández al tram final de la primera meitat. El jove davanter arlequinat ha aprofitat una gran jugada personal d'Isaac Cuenca per anotar el seu primer gol de la temporada i donar els tres punts al Sabadell. Amb la combinació de marcadors que ha deixat la setena jornada al Grup 3 de la Segona B, el conjunt arlequinat dormirà com a quart classificat amb 12 punts i la setmana que ve tocarà ratificar aquest gran moment al Guillermo Olagüe de Gandia.

Ja ho deia Lluís Carreras a la prèvia de l'enfrontament: quan les coses van bé, millor no tocar-les. El tècnic de Sant Pol de Mar ha tornat a repetir l'onze que va treure els tres punts fa set dies a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza d'Alacant i li ha donat resultat. Els arlequinats han sortit més concentrats al partit davant un rival que encara no coneix la victòria ni el gol fora de casa. El primer ensurt l'ha donat als cinc minuts el capità Agustín després d'un llançament de cantonada que ha posat Puigdollers al primer pal i que l'extremeny no ha encertat a enviar entre els tres pals. El Sabadell ha continuat amb el domini als primers minuts de l'enfrontament i ha estat Marc Fernández el que s'ha buscat l'espai per engaltar el primer xut que ha anat a porteria.

Marc Fernández estrena el seu caseller
L'Alzira ha anat entrant poc a poc a l'enfrontament i, en dos minuts, ha creat dues bones oportunitats de les botes de Rubén Pérez i David Fas. Les coses començaven a pintar malament per al Centre d'Esports, que veia com Eneko es lesionava al bessó i havia d'entrar al terreny de joc Joaquín. En els minuts de més dubte dels homes de Lluís Carreras, ha aparegut el nom propi d'aquest inici de lliga: Isaac Cuenca. El jugador cedit pel FC Barcelona Atlètic ha fet de les seves marxant en l'u contra u de Peque i ha posat una centrada molt mesurada perquè Marc Fernández obrís el marcador de cap i sumés el seu primer gol de la temporada.

L'Alzira es queda amb deu homes
La segona part no podia començar millor per al conjunt arlequinat. Els de Jero López s'han quedat amb deu homes per l'expulsió amb doble groga d'Amarilla però, com diu el tòpic, l'Alzira ha jugat millor amb inferioritat numèrica i ha tingut una gran ocasió amb un xut de Pulga que ha tret amb la punta dels guants David de Navas. Davant del perill de l'empat, el Sabadell ha tornat a l'atac buscant desesperadament la sentència. Primer ho ha intentat Joaquín després d'una gran jugada personal, amb sotana inclosa, que ha acabat amb un xut creuat que no ha vist porteria i, nou minuts més tard, una gran centrada de Toni Lao a punt l'ha estat d'aprofitar Manga quan el porter visitant Sito ja estava totalment batut. El Centre d'Esports ha continuat sense rematar la feina i Adrián Lechuga, que portava un minut sobre el terreny de joc, ha estat a punt d'empatar el partit però altre cop De Navas ho ha impedit 'in extremis'.

Al final, tot i que ha tocat patir, els intents de l'Alzira han estat estèrils i els tres punts s'han quedat a la Nova Creu Alta. Amb aquest sis de sis en els darrers dos partits, el Centre d'Esports Sabadell s'ha situat quart amb 12 punts, empatat amb el CD Alcoyano, que és tercer. Per damunt d'aquests dos equips continuen el UE Sant Andreu, que segueix líder amb 17 punts i l'Orihuela CF, que en té 15. El Sabadell buscarà d'aquí a set dies la tercera victòria consecutiva contra el CF Gandía, un rival que ara mateix està instal·lat a la zona mitja de la taula i que ve d'empatar (1-1) al camp del CE L'Hospitalet. Els homes de Lluís Carreras visitaran el Guillermo Olagüe diumenge (18h.) tot i que abans disputaran l'anada de la Copa Federació al Camp d'Esports de Lleida (dimecres, 20h.).

Font:Ràdio Sabadell

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 1800 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Lao, Pagès, Agustín, Bermudo, Robles (Juvenal, 72´), Puigdollers, Fito (Manga, 56´), Cuenca, Eneko (Joaquín, 33´) i Marc Fernández.

Alzira: Sito, Peque, Gimeno, Vidal, Amarilla, Castell (Cristian, 66´), Moreno, Rivera (Tino, 66´), Pulga, Fas (Lechuga, 74´) i Pérez.

Gol: 1-0 Marc Fernández (36´).

Àrbitre: Suárez Betancour ha amonestat als locals Joaquín, Agustín, Bermudo i Manga; i a l´entrenador visitant López i Rivera. Ha expulsat al visitant Amarilla per doble targeta groga (56´).

També fer un incís al Sabadell Amater que ahir va disputar davant el CF Vilanova Vallès la quarta jornada del campionat de primera divisió regional, i va obtenir la segona victòria del campionat.
El marcador final va ser de 3 gols a 0, resultat que deixa als arlequinats amb 6 punts i en la vuitena posició de la taula.

Alineació: Albert; Mario, Christian Castet, Parra, Xavi Nobau; Marcos, Igor, Toni Delgado; Jordi Sánchez, Nélber i Pinilla. També van jugar Antonell, Chica, Marc Doménech, Enric i Jordi Silvestre.

Gols: 1-0 . Toni Delgado, min. 30
2-0 . Nélber, min. 58
3-0 . Chica, min. 59

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada