dijous, 7 d’octubre del 2010

U.E.Lleida 0-0 C.E.Sabadell

Tot per decidir. El Centre d'Esports Sabadell ha tret un empat a zero del Camp d'Esports de Lleida a l'anada de la final territorial de la Copa RFEF i ha deixat l'eliminatòria molt oberta de cara a la tornada que es jugarà el dia 20 d'aquest mes (20h.) a la Nova Creu Alta. El tècnic Lluís Carreras ha complert amb el que havia anunciat a la prèvia del partit i ha utilitzat aquest compromís per repartir minuts entre tots els jugadors i donar oportunitats als joves del filial. A més, el de Sant Pol de Mar ha fet debutar contra el conjunt de la Terra Ferma a Juanjo Ciércoles.

El jugador cedit pel RCD Espanyol, juntament amb el porter Oriol Torres, 'Chapi', Álex Ruíz, Mario Quereda, Aitor, Raúl Rodríguez i Joaquín han estat les principals novetats de Carreras respecte a l'onze que va guanyar el diumenge passat a l'Alzira a la Nova Creu Alta. Els primers minuts han estat de domini arlequinat tot i que les ocasions més clares les ha posat el Lleida, que en tot moment, s'ha topat amb la gran intervenció d'Oriol Torres. El Sabadell sempre ha portat el control de la pilota però l'ocasió més clara ha arribat a pilota aturada després d'un servei d'Alberto Manga que ha pentinat Agustín i no ha trobat rematador. A la segona meitat, els d'Emili Vicente han buscat més la porteria arlequinada i han pogut obrir el marcador en el temps de descompte després d'un xut des de dins de l'àrea que ha fet lluir a Oriol Torres. Al final, el marcador no s'ha mogut del Camp d'Esports de Lleida i l'eliminatòria es decidirà en els 90 minuts del partit de tornada a la Nova Creu Alta.

font: Ràdio Sabadell

FITXA TÈCNICA
Unió Esportiva Lleida: Palau, Gallego, Pau, Paco Vázquez, 'Dupi' (Yeray, 61'), Miki Massana, Paco Vázquez, Salat, 'Domi', Cheikh, Imaz (Rayo, 77') i Dani Pujol (Esteve, 65').
Centre d'Esports Sabadell: Oriol Torres, 'Chapi' Arnau, Agustín, Álex Ruíz, Bermudo (Toni Lao, 45'), Juanjo, Manga, Mario Quereda, Aitor, Raúl Rodríguez (Jordi Sánchez, 61') i Joaquín (Nélber, 45').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada