dilluns, 18 d’octubre del 2010

C.E.Sabadell 2-0 Mallorca B




Tornada als orígens. El Centre d'Esports Sabadell ha recuperat la seva millor versió per derrotar aquest migdia al Mallorca 'B' (2-0) en partit corresponent a la novena jornada de la Segona Divisió B. Els de Lluís Carreras han realitzat una gran primera part i només han patit en els primers 25 minuts de la represa, quan el filial mallorquinista ha intentat de totes les maneres aconseguir el gol de l'empat. El partit ha començat amb el conjunt arlequinat tenint la pilota i el control de l'enfrontament, cosa que provocava diferents aproximacions dels sabadellencs a la porteria que defensa el jove Tomeu. Isaac Cuenca i Raul s'han mostrat molt actius per les bandes tot i que les seves centrades no trobaven rematador. De tota manera al minut 21, el jugador de Reus ha aprofitat una badada defensiva del Mallorca B, per recuperar una pilota i provocar el penal de Ximo que a més, ha vist targeta groga. La quarta pena màxima que li han assenyalat al Sabadell aquesta temporada i que ha estat transformat pel mateix Isaac Cuenca amb l'1 a 0 provisional.

El jove de 19 anys no ha rebutjat la responsabilitat i ha batut al porter balear. A partir d'aquí el conjunt de Lluís Carreras ha continuat dominant i tenint el control del partit. De fet, el Centre d'Esports hauria pogut augmentar la seva avantatge en una bona acció de Marc Fernández que no ha sabut rematar Isaac Cuenca en el punt de penal. Els visitants pràcticament no han creat perill, tot i que han donat un avanç del que serien els primers minuts de la segona part, amb una acció de Sergio Tejera que sol de marca ha enviat a fora una centrada que l'havia deixat en un mà a mà amb David De Navas.

La sortida dels dos equips del túnel de vestidors ha estat molt diferent. El Mallorca 'B' ha demostrat que volia anar a per l'empat i amb un canvi ofensiu fet per Jaume Bauzà, ha posat en dificultats al conjunt arlequinat. El mateix Tejera ha avisat de forma molt més seriosa la porteria de De Navas en dues accions consecutives, la primera que ha sortit fora i la segona que ha pogut aturar el porter d'Alcobendas. Ha estat un període de temps que el Sabadell ha fet una passa enrera i ha cedit la pilota al Mallorca 'B' que ha posat en moltes dificultats al locals. De fet, la millor opció del filial mallorquinista ha estar una rematada al pal de Pina que no ha entrat per ben poc. Quan pitjor ho estava passant el Sabadell, una gran acció d'Isaac Cuenca ha servit per donar una passada milimètrica a Marc Fernández que ha controlat perfectament i ha batut a Tomeu posant el 2 a 0 que sentenciava l'enfrontament.

Torna el domini
Un segon gol, que ha fet molt de mal al Mallorca 'B' i que ha aprofitat el Centre d'Esports per tornar a dominar el ritme del partit i de la possessió. A més, els canvis ordenats per Lluís Carreras, avui a la tribuna per sanció, han donat aire fresc a l'equip que ha acabat controlant còmodament el compromís. Fins i tot la diferència hauria pogut ser més àmplia, si Polaco no hagués tret sota pals una gran jugada personal de 'Chapi' Arnau que s'ha anat de tothom i que sol davant Tomeu l'ha superat, tot i que el seu xut ha estat rebutjat quan ja es cantava el tercer per l'ex de la Grama i del Barça. Al final alegria entre els seguidors, perquè el Sabadell suma la tercera victòria a l'estadi i la quarta de la temporada que situa al conjunt de Lluís Carreras a la tercera posició provisional, a l'espera del que passi a la jornada d'aquesta tarda, amb 15 punts.

Font:Ràdio Sabadell

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 2000 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Lao, Azparren, Bermudo (Pagès, 60´), Ciércoles, Fito (Juvenal, 70´), Puigdollers, Raúl (Hiroshi, 55´), Cuenca i Marc.

Mallorca B: Nadal, Gabriel (Didac, 79´), David Navarro, Soria, Lópex, Hernández (Aleix, 46´) (Daniel, 90´), Pina, Joan, Tejera i Daniel.

Gols: 1-0 Cuenca (p) (21´) i 2-0 Marc (76´).

Àrbitre: Mateo Valero ha amonestat als locals Chapi, Azparren, Fito i Hiroshi; i als visitants Soria, Tejera i David.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada