divendres, 22 d’octubre del 2010

Campions "autonòmics"



El Centre d'Esports Sabadell va proclamar-se dimecres passat campió autonòmic de la Copa Federació. Aquesta victòria davant l'Unió Esportiva Lleida, permet al Sabadell continuar endavant en la competició i fer el salt a nivell "estatal". A part d'això l'equip arlequinat va rebre 3.000€ com a premi per haver quedat campió del principat de Catalunya.

El partit va acabar amb el resultat d'un gol a zero, i l'autor de l'únic gol del partit va ser l'estrella exòtica del Centre d'Esports, Ibusuki Hiroshi. A la sortida d'un córner, el japonès va saltar més que ningú i no va tindre problemes per enviar la pilota al fons de la xarxa. Així el Sabadell va trencar el 0-0 global de l'eliminatòria i va esdevenir vencedor.

FITXA TÈCNICA
Centre d'Esports Sabadell: Oriol, 'Chapi' Arnau, Mikel Azparren (Toni Lao, 46'), Pep Pagés, Álex Ruíz, Robles Juvenal, Chica ('Fito', 33'), Jordi Sánchez (Hiroshi, 67'), Aitor i Nelber.
Unió Esportiva Lleida: Sergi Palau, Gabernet, Yeai, Pau Bosch, 'Domi', Miki Massana, 'Dupi', Jesús Imaz (David Giménez, 75'), Dani Pujol, Asier Eizaguirre i Salat (Cheikh, 33').
Àrbitre: Daniel Gràcia Álvarez (Barcelona). Ha amonestat els locals Chica (22') i Álex Ruíz (71'); i els visitants Yerai (15'), Gabernet (27'), 'Dupi' (56') i 'Domi' (79').
Gols: 1-0 Hiroshi (69').
Incidències: 400 espectadors a la tribuna de la Nova Creu Alta.

La Grada Jove-La Força Arlekinada durant bona part del partit ha tingut un bon nivell d'animació, agrair a uns quants seguidors arlequinats que s'han desplaçat a la nostra zona durant la segona part, i han col·laborat amb els càntics.
Destaquem que al finalitzar el partit l'Arlekinat ens ha fet un petit reportatge per promcionar la Grada Jove del Centre d'Esports, i que serà emès dilluns vinent pel Canal Català Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada