dimarts, 14 de setembre del 2010

Primera victòria del Centre d'Esports





El Centre d'Esports Sabadell ha derrotat l’Sporting Maonès per 2 gols a 1 en el partit corresponent a la 3 ª Jornada de lliga de Segona B amb gols d’Eneko i d’Ibusuki Hiroshi. Amb aquest resultat els arlequinats han sumat l’esperada primera victòria de la temporada. El Sabadell potser no ha tingut un nivell tant elevat de joc que va demostrar la setmana passada en la segona part a Badalona, però els 1.700 espectadors que han vingut a la Nova Creu Alta han sortit del estadi amb la satisfacció de veure guanyar el seu equip.

L’equip arlequinat ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de sumar dos empats en les primeres jornades. El pròxim cap de setmana el Sabadell visitarà el camp del Benidorm, dissabte a les 19.00.

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 1700 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Lao, Azparren, Agustín, Bermudo, Juvenal (Robles, 75´), Manga (Fito, 71´), Puigdollers, Eneko (Marc Fernández, 63´), Isaac Cuenca i Hiroshi.

Sporting Mahonès: Moso, Sánchez, Jeroni, Capó, Martí, Moyano (Canario, 60´), Rubén, Cano, Iray (Mourad, 65´), Marcos i Trujillo (García, 72´).

Gols: 1-0 Eneko (12´), 2-0 Hiroshi (53´) i 2-1 Marcos (57´).

Àrbitre: Pérez Peraza ha amonestat als locals Azparren, Agustín, Puigdollers i Robles; i als visitants Moyano i Jeroni.

S´ha guardat un minut de silenci en memòria de l´exjugador del CF Reus Deportiu, Jordi Pitarque.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada