dilluns, 20 de setembre del 2010

Benidorm 1-1 C.E.Sabadell




Aquest cop sí que hi ha hagut encert des dels onze metres. El Centre d’Esports Sabadell ha sumat el tercer empat de la temporada a l’Estadi Guillermo Amor de Benidorm (1-1) gràcies a un penal transformat per Hiroshi al minut 76 de partit. Els homes de Roberto Granero s’han avançat ben d’hora amb un gol de Cubillas, que ha aprofitat un error de la defensa arlequinada. Tot i aquesta galleda d’aigua freda, el conjunt de Lluís Carreras ha tornat a dominar el partit sense fer, això sí, un joc tan brillant com als darrers enfrontaments i no ha estat fins ben entrada la segona meitat quan una jugada d’Isaac Cuenca ha acabat amb un nou penal provocat pel davanter japonès. Amb aquest tercer empat, el CE Sabadell suma ja sis punts i continua invicte abans de rebre dimecres (20 h) en la jornada intersetmanal el CD Teruel.

Font: radiosabadell.cat

Benidorm 1-1 CE Sabadell

18/09/2010
Fitxa del partit
Guillermo Amor, 400 espectadors.

Benidorm: Fornés, Navarro, Ayala, Carrasco, Valero, Víctor Albalat, Ocaña (del Castillo, 69´), Yahvé, Chupe (Doménech, 79´), Agulló i Cubillas (Obelé, 70´).

CE Sabadell: De Navas, Lao, Azparren (Chapi, 60´), Agustín, Bermudo, Robles, Puigdollers, Fito (Manga, 57´), Eneko (Isaac Cuenca, 37´), Raúl i Hiroshi.

Gols: 1-0 Cubillas (10´) i Hiroshi (p)(76´).

Àrbitre: Melgares de Aguilar Fernández ha amonestat als locals Cubillas, Carrasco, Valero i Obelé; i als visitants Bermudo i Chapi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada