diumenge, 26 de setembre del 2010

Alacant 0-1 C.E.Sabadell



Tres punts i cap a casa. El Centre d'Esports Sabadell ha aconseguit a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza d'Alacant, la segona victòria de la temporada. Els de Lluís Carreras han fet un partit més pràctic del que tenen acostumat a l'afició sabadellenca, però que els ha servit per emportar-se el triomf (0-1) gràcies un solitari gol d'Isaac Cuenca. L'inici de partit ha estat força ensopit amb els dos equips estudiant-se i sense voler córrer riscos. La primera ocasió l'ha tingut Marc Serramitja que amb la porteria buida ha llençat fora. Ha estat el primer avís de l'Alicante CF de Vicente Borge, que posteriorment ha fet lluir a David de Navas en la primera intervenció del sabadellenc. Quan pitjor ho estava passat el Centre d'Esports ha arribat el gol d'Isaac Cuenca. Gran triangulació al primer toc del jugador de Reus amb Marc Fernández i aquest ha posat una pilota a l'espai que Cuenca no ha desaprofitat per batre al porter Alberto.

Amb el 0 a 1 al marcador els de Lluís Carreras s'han tranquil·litzat i han aconseguit arribar al descans amb aquesta mínima avantatge. A la represa els arlequinats han sortit per feina i de seguida han pogut sentenciar. Un mà a mà de Marc Fernández amb el porter Alberto ha acabat amb el xut al pal del davanter sabadellenc. Ha estat la primera de les moltes ocasions que ha tingut el Centre d'Esports en aquesta segona meitat. Un altre de molt clara ha estat per Isaac Cuenca que després de marxar de quatre rivals ha estavellat el seu xut al travesser, el mateix jugador reusenc ha tingut una nova oportunitat pocs minuts després per haver fet pujar el 0 a 2 al marcador.

El Sabadell no ha tancat el partit i això ha provocat que l'Alicante tingués l'opció de buscar l'empat fins el final. Allà però, ha aparegut la figura de David de Navas que amb dues grans intervencions ha evitat l'empat del conjunt de Vicente Borge. Tot i el patiment final i les múltiples pilotes penjades del conjunt alacantí, el Sabadell ha pogut mantenir la solidesa defensiva que li havia faltat en els darrers partits i fer-se amb els tres punts.

font: Ràdio Sabadell

Fitxa del partit
Ciutat Esportiva Villafranqueza, 400 espectadors (uns 50 del Sabadell).

Alacant: Alberto, Blanco, Castan, Alcolea (Fonte, 67´), Urrea, Manzano (Jon, 59´), Alex, Alcántara, Martin, Serramitja i Casanova (Rubén, 53´).

CE Sabadell: De Navas, Lao, Pagès, Agustín, Bermudo, Robles, Puigdollers (Juvenal, 72´), Fito (Manga, 67´), Cuenca, Marc (Joaquín, 83´) i Eneko.

Gol: 0-1 Cuenca (38´).

Àrbitre: Pizarro Gómez ha amonestat al local Urrea i als visitants Bermudo, Puigdollers i Juvenal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada