dissabte, 31 de juliol del 2010

C.E Sabadell F.C SAD 4 - 0 Terrassa Olímpica 2010

El Sabadell inicía la pretemporada amb bon peu

El conjunt entrenat per Lluís Carreras ha golejat aquesta matinal davant uns 400 espectadors per 4-0 al Terrassa Olímpica 2010 a les pistes Josep Molins de Sant Oleguer.

Partit típic de pretemporada, on els entrenadors han posat en pràctica tot el que s'ha entrenat durant aquestes dues setmanes que portem de pretemporada. El Sabadell ha demostrat voler tenir la possesió de la pilota durant el partit i surtir amb la pilota controlada des del darrere.

Fito ha estat l'autor del primer gol d'aquest Sabadell a la primera part, després d'uns quants rebuigs a l'àrea egarenca.

El segon gol ha sigut obra del juvenil Mario Quereda, després de que la rematada de Joaquín Rodríguez s'estavellés al travasser.

El tercer gol l'ha marcat Joaquín Rodríguez, gol marca de la casa, on el seu xut des de la frontal ha entrat per tota l'escaira egarenca sense que el porter pugués fer-hi res.

Per finalitzar la golejada, Alberto Manga amb un xut amb la cama dreta ha segellat el quart i definitiu gol.

Una petita representació de la Grada Jove - La Força Arlekinada ha estat present en aquest partit, donant color a la grada de l'estadi.

Destacar també el debut d'Albert, porter de l'amateur, amb el primer equip del Sabadell, on aquesta temporada actuarà de tercer porter.