diumenge, 25 d’abril del 2010

RCD Espanyol B 3 - 2 C.E Sabadell F.C

Després d'una primera part igualada, s'arribava a la mitja part amb el resultat de 0-0. A la represa, Arnal amb una mica de sort ens ha posat per davant del marcador, i ràpidament Jaume ha augmentat l'avantatge. El partit semblava dominat però el filial periquito escurçava distàncies al minut 34 de la segon part mitjançant el davanter internacional sub 18 Cristian Tello, jugador nascut al barri sabadellenc de Cifuentes.. En aquest punt, el partit es descontrolava totalment i això ho aprofitava l'Espanyol B per marcar el gol de l'empat al minut 42, obra d'Álvaro Vázquez. Una jugada polèmica a l'àrea del conjunt local ha estat decisiva, un penal clar no pitat per l'àrbitre sobre el davanter arlequinat Fran Arévalo, feia que l'Espanyol es llancés al contraatac i acabés rematant i remuntant el partit, gràcies a un altre gol d'Álvaro Vázquez.

Així, el Centre d'Esports Sabadell deixa escapar tres punts en deu minuts. Com a nota positiva, destacar el debut de Jordi Sánchez, jugador format a les categories inferiors del Sabadell, i de Xavi Ginard, porter fitxat aquest any del Binissalem, on ha tingut una bona actuació en el partit d'avui.