Nova Creu Alta, 1800 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Agustín, Pelegrí, Bermudo, Robles, Puigdollers, Morales (Juvenal, 53´), Blas (Fito, 80´), Arnal (Milan, 65´) i Joel.

Vilajoiosa: Nico, Isidro (Rojas, 28´), Navarro, Sambruno, Metola, Campillo (Azorín, 75´), Kike (Corella, 45´), Limones, Adrián, Pablo i Fabiani.

Gols:: 1-0 Blas (8´) i 2-0 Bermudo (14´).

Àrbitre: Ocón Arraitz ha amonestat als locals De Navas i Puigdollers; i als visitants Campillo i Azorín.

El Sabadell suma de tres en tres

Un inici de partit espectacular dóna als arlequinats la tercera victòria consecutiva

Tercera victòria consecutiva d'un Sabadell que sentencia a La Vila en el primer quart d'hora. El Terrassa, que veu com marxen alguns jugadors pels impagaments, dóna la cara a Gavà però perd i torna a ser últim.

9 de 9
Un inici fulgurant dels homes de David Pirri va sentenciar un partit que es preveia complicat pels arlequinats en tretze minuts. I hagués pogut ser millor encara, ja que Joel va perdonar l'1-0 en un mà a mà amb Nico, que va aturar a la perfecció. Res més lluny, però, ja que Blas Vílchez als vuit minuts de joc i a la sortida d'un corner conectava un xut que inaugurava el marcador. Sense temps a refer-se, Bermudo aprofitant una distracció de la defensa visitant feia el gol de la jornada amb un fort xut des de fora l'àrea.

A partir d'aquest moment, la relaxació dels arlequinats i el nerviosisme dels de La Vila van fer que els minuts que quedaven de primera part fossin de domini visitant sense portar cap mena de perill a la porteria de De Navas. A la segona part, el Sabadell va controlar més el joc i va gaudir d'alguna oportunitat mentre que el Villajoyosa, per la seva banda, també va poder marcar en un xut de De Lucas que De Navas va desviar a córner.

Amb tranquilitat doncs, el Sabadell suma nou punts dels últims nou i surt de la zona perillosa de la taula i ja es troba a nou punts de la promoció de permanència.